INSPIRATIE - MaywayLingerie
1815
page-template,page-template-blog-large-image-whole-post,page-template-blog-large-image-whole-post-php,page,page-id-1815,page-parent,_masterslider,_ms_version_3.5.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Blijf via dit blog van ons op de hoogte van de laatste trends en nieuwtjes.

En volg op Facebook en Instagram.

08 jan Help! Draag ik wel de goede cupmaat?

De meeste vrouwen denken dat ze precies weten welke cupmaat ze hebben, maar wist je dat 80% van de vrouwen de verkeerde cupmaat draagt? En dat is helemaal niet gek als je weet dat je cupmaat gemiddeld 6x veranderd in je leven. Wil jij graag checken of je de juiste cupmaat draagt? Volg dan stap voor stap deze checklist van Prima Donna!

1. De omtrek

De omtrek van je bh is de eerste stap om erachter te komen of je cupmaat klopt. Of je omtrek klopt kun je controleren bij je rugpand. Begin bij het vastzetten van de bh op de middelste haakjes. Als je nu drie vingers onder de bh-band krijgt en de bh-band horizontaal blijft dan is je omtrek juist! Test daarna wel nog even of bh goed blijft zitten wanneer je je armen optilt. Als de bh iets omhoog komt dan is je omtrek te los.

 

2. De beugels

Bij de beugels kun je een ding heel snel en makkelijk controleren. De bh zit niet goed als je de beugels in je oksels voelt prikken. Maar let wel op dat de beugels je borsten volledig omvatten. De beugels zouden op je ribben moeten rusten. Als je licht tegen de beugels aandrukt en de beugels vervolgens terug veren dan is de cupmaat waarschijnlijk te klein.

 


3. Het middenstuk

Bij een bh die perfect past zit het middenstuk tegen het borstbeen aan. Als het middenstuk niet goed aansluit dan wijzen de beugels naar buiten. Wanneer dit gebeurt kun je eerst een andere bh-stijl uitproberen, maar als de beugels alsnog naar buiten wijzen zul je een andere cupmaat nodig hebben. 

 

4. De cups

Wanneer de cups van een bh goed zitten dan kijk je of je borsten volledig in de cups passen. Wanneer je borst aan de bovenkant of aan de zijkant er uit piept dan draag je een te kleine cupmaat. Probeer een bh met dezelfde omtrek, maar een grotere cupmaat. Als de bh boven niet goed aansluit of je plooitjes in de cup ziet dan draag je een te grote cupmaat. Pas dan ook een bh met deze omtrek maar een kleinere cupmaat. 

 

5. De schouderbandjes

Veel vrouwen creëren graag meer steun door de schouderbandjes te strak aan te trekken. Maar dit zit helemaal niet prettig en biedt helemaal niet zoveel steun als je zou denken. Het rugpand en het middenstuk bieden de meeste steun. Verstel daarom je schouderbandjes zodat je er met twee vingers onder kan bij de schouders. Wil je meer steun? Zorg dan dat je omtrek en middenstuk goed zitten!

 

6. Wat voel je?

De laatste en belangrijkste check: Hoe voelt je bh aan wanneer je hem past? Want ook al kan je cupmaat helemaal kloppen. Wanneer jij je niet prettig voelt bij een bepaalde pasvorm dan is het niet de juiste bh voor jou! Denk bij het passen dus niet alleen aan de maat, maar ook aan de pasvorm, het materiaal en de look. 

 

 

Ben je er na deze checklist achter gekomen dat je cupmaat niet juist is? Of weet je nog niet helemaal zeker of je de juiste cupmaat draagt? Kom dan gerust een kijkje bij ons in de winkel nemen. Wij helpen je bij het vinden van de juiste cupmaat en de beste bh-stijl voor jou borsten!

 

Bron:

Draag jij de goede bh maat? Zes checks! | PrimaDonna Nederland. (z.d.-a).

Geraadpleegd op 30 november 2022,

https://www.primadonna.com/nl-nl/blog/bh-advies/bh-problemen-oplossingen/draag-jij-de-goede-bh-maat

 

Lees meer

15 feb Celebrate the summer. Part1.

Fans van bestseller PrimaDonna Madison kunnen dit seizoen kiezen uit twee nieuwe uitvoeringen: één met donkerblauwe ruitjes en een compleet nieuwe met een trendy bloemenprint in zachte pastels. Tip: zowel de bralette als de body kan je als zomerse top dragen. De ultieme steun voor je grotere cupmaat, met een héél modieuze look!

Een mix van hippe fluotinten, felgele spaghettibandjes en verleidelijke styles: PrimaDonna Las Salinas zorgt al meteen voor zon in je lingerielade. De mooie bh’s – met of zonder mousse cups – geven je een prachtig decolleté!

Lees meer

11 feb Eerste nieuwe collectie binnen

De eerste nieuwe collecties zijn binnen en wij worden er erg vrolijk van!  Zomer ‘22 wordt de zomer van de vrijheid en dat vieren we met een collectie vol happy kleuren en frisse, vrouwelijke styles. Nieuw, vrolijk en kleurrijk zijn de sleutelwoorden, met tal van verrassende styles, originele prints en sexy accessoires. Nieuwsgierig loop binnen en kom passen.

Lees meer

05 okt #WeArePrimaDonna: vrouwen empoweren vrouwen

Vrouwen empoweren is al 150 jaar onze missie. Dat doen we met mooie lingerie en met inspirerende verhalen voor en over vrouwen. Onder de noemer #WeArePrimaDonna zetten we vrouwen in de kijker die op een open, ongedwongen manier vertellen over hun lichaam en hun grotere boezem en daarmee een rolmodel zijn voor anderen.

Soms zijn dat bekende gezichten, soms richten we onze schijnwerpers op vrouwen die doorgaans niet in the picture staan. Zo nodigden we onlangs vijf ‘gewone’ vrouwen uit om in lingerie plaats te nemen voor delens van onze fotografe, samen met PrimaDonna-ambassadeur Siska Schoeters.

‘Verwend als een royalty’

Een fotoshoot in lingerie, je maakt het niet elke dag mee. Voor Fanny, Hélène, Phyllis, Sarah en Lize bleek het een unieke ervaring waar ze oprecht van genoten. “De hele dag verwend als een royalty”, vond Fanny, “wat een fantastisch gevoel.”

Behalve een fotoshoot stond er immers ook een lingerie fitting en -stylingsessie op het programma. Samen met onze modellen zochten we voor elk van hen een PrimaDonna-setje uit dat perfect past bij hun lichaam en hun look.

Love at first fit

Het resultaat van die lingeriestyling zie je op de foto’s. De vijf blije, zelfverzekerde blikken spreken voor zich, net als de reacties die Siska mocht optekenen in de paskamer. Liefde van bij de eerste pasbeurt, met extra punten voor de uitstekende steun, het heerlijke comfort en de trendy, vrouwelijke look.

Terwijl de make-up styliste haar werk doet, komen ook de persoonlijke verhalen naar boven. Over hoe moeilijk het vroeger was om mooie lingerie te vinden als je een vollere boezem of een grotere omtrekmaat hebt. De tijden zijn gelukkig veranderd, al blijft het een uitdaging om lingerie te vinden met een mooie, hedendaagse look én een perfecte pasvorm.

Goede lingerie dragen is zorgdragen voor jezelf. 

In gespecialiseerde lingerieboetieks vinden onze modellen gelukkig wél hun gading. “Vroeger dacht ik altijd: ‘Oh nee, ik heb grote borsten, nu moet ik oma-bh’s dragen.’ Maar dat hoeft dus helemaal niet. Neen, totaal niet.”, zegt Lize. Goede lingerie is een investering, maar wel één die de moeite is, vindt Phyllis: “Uiteindelijk is het een stuk zelfvertrouwen dat je koopt. Het geeft je een groter comfort, dat ook. Goede lingerie geeft een boost. Ik moet vaker zulke dingen doen. Niet nadenken, gewoon doen. Bring it on!”

Lees meer

02 okt Marie Jo My Invisible Force

Dit is geen cliché lingeriecampagne.

Er is geen lingeriemodel dat op een bed ligt en sensueel in de camera kijkt. In plaats daarvan zie je een zelfverzekerde vrouw, volledig (en modieus) gekleed, die naar haar spiegelbeeld kijkt en blij is met wat ze ziet. Deze campagnebeelden zijn bedoeld om vrouwen te verrassen en een glimlach van herkenning op hun gezicht te toveren. Want dit soort intieme situaties zijn voor alle vrouwen herkenbaar; even een snelle blik in de spiegel of een raam voordat we het huis verlaten, het kantoor ingaan of uit de auto stappen.

De beelden leggen het gevoel vast dat het dragen van een Marie Jo-setje een vrouw geeft. Je ziet een volledig geklede vrouw die in de spiegel kijkt en zichzelf in lingerie ziet. Het is een intiem moment. Ze is alleen, probeert niemand anders te pleasen dan zichzelf. Ze is blij met wat ze ziet, zelfverzekerd en krachtig. Ze ziet en voelt het effect van haar Marie Jo-lingerie zowel op haar lichaam als op haar geest. Dit is haar ‘onzichtbare kracht’.

Het draait allemaal om de kracht van Marie Jo-lingerie op een manier die vrouwen herkennen.

Lingeriesetjes die de essentie van het merk belichamen: verrassende designs, verfijnde all-over details en verschillende stijlen voor ieder type borsten. De Marie Jo Amalie met zijn moderne look en contrasterende print maakt hij deze serie de must-have van het seizoen.

Lees meer