Protheses - MaywayLingerie
16175
page-template-default,page,page-id-16175,_masterslider,_ms_version_3.5.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Protheses

Diagnose Borstkanker! Als je dit hoort gebeurt er heel veel met je en krijg je heel veel te verwerken. Je lichaam wordt aangetast, je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen kan een flinke dreun krijgen.

Een borstoperatie is zeer ingrijpend. (Of het gaat om een volledige amputatie of een borstbesparende operatie.) Na de operatie is het genezingsproces heel belangrijk maar ook het zelfvertrouwen terug krijgen (in jezelf en in je lichaam).

Jezelf goed voelen en er goed uitzien! Daarbij helpen wij graag. Onze opgeleide en gespecialiseerde mammacare adviseuses staan voor je klaar. Je krijgt een persoonlijk en deskundig advies over het dragen van een borstprothese, bijpassende lingerie, en of badmode.

Want om je goed te voelen en er goed uit te zien is een juiste keuze borstprotheses en de juiste lingerie (= goed passende bh, body of bodylette) zeer belangrijk. Dit kan een speciale prothese bh zijn, maar ook reguliere bh’s, body’s e.d. kunnen aangepast worden voor het dragen van een prothese. Dit geldt ook voor badkleding.

Wij werken op afspraak!

Ja, ik wil graag meer informatie en/of een afspraak maken.

Merken

Semh

MayWay Lingerie is SEMH gecertificeerd. De Stichting Erkennings-regeling Leverancier Medische Hulpmiddelen (SEMH) is een onaf-hankelijke organisatie die in samenspraak met de branche, gebruikersorganisaties en zorgverzekeraars eisen opstelt waaraan de leveranciers moeten voldoen.

Elk jaar controleert de SEMH aan de hand van een toetsing of de erkende leverancier aan deze kwaliteitseisen voldoen. Voor meer informatie; www.semh.info .

MayWay Lingerie voldoet dus aan de kwaliteitseisen om mammacare producten te kunnen aanmeten. Je bent verzekerd van vakkundige gekwalificeerde (=opgeleide) medewerksters. Hierdoor kunnen wij voor vrijwel alle zorgverzekeraars leveren.

Borstkankervereniging Nederland is een organisatie die zorg draagt voor de verbetering van de zorg voor borstkankerpatiënten. Belangrijkste uitgangspunten zijn:

  • voorlichting
  • lotgenotencontact
  • belangenbehartiging
  • Voor meer informatie over de borstkankervereniging zie de website: www.borstkanker.nl