Marie Jo My Invisible Force - MaywayLingerie
23053
post-template-default,single,single-post,postid-23053,single-format-standard,_masterslider,_ms_version_3.5.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

02 okt Marie Jo My Invisible Force

Dit is geen cliché lingeriecampagne.

Er is geen lingeriemodel dat op een bed ligt en sensueel in de camera kijkt. In plaats daarvan zie je een zelfverzekerde vrouw, volledig (en modieus) gekleed, die naar haar spiegelbeeld kijkt en blij is met wat ze ziet. Deze campagnebeelden zijn bedoeld om vrouwen te verrassen en een glimlach van herkenning op hun gezicht te toveren. Want dit soort intieme situaties zijn voor alle vrouwen herkenbaar; even een snelle blik in de spiegel of een raam voordat we het huis verlaten, het kantoor ingaan of uit de auto stappen.

De beelden leggen het gevoel vast dat het dragen van een Marie Jo-setje een vrouw geeft. Je ziet een volledig geklede vrouw die in de spiegel kijkt en zichzelf in lingerie ziet. Het is een intiem moment. Ze is alleen, probeert niemand anders te pleasen dan zichzelf. Ze is blij met wat ze ziet, zelfverzekerd en krachtig. Ze ziet en voelt het effect van haar Marie Jo-lingerie zowel op haar lichaam als op haar geest. Dit is haar ‘onzichtbare kracht’.

Het draait allemaal om de kracht van Marie Jo-lingerie op een manier die vrouwen herkennen.

Lingeriesetjes die de essentie van het merk belichamen: verrassende designs, verfijnde all-over details en verschillende stijlen voor ieder type borsten. De Marie Jo Amalie met zijn moderne look en contrasterende print maakt hij deze serie de must-have van het seizoen.

Geen reactie's

Geef een reactie